Salg

Alle bildene på disse nettsidene er til salgs i form av høyoppløselige filer. Med unntak av bilder som er skannet fra lysbilder (merket med S), er de tatt i raw-format, og kan lagres til de fleste andre filformater etter ønske.

Prisene finner du her.

Bildene kjøpes ved å sende en epost til torelarsen.nf@gmail.com, der du oppgir nummeret og gjerne også tittelen på bildet du ønsker (NB: dette kommer til syne når du holder markøren over bildet, men på nyere bilder har jeg nok ikke fulgt opp denne merkingen særlig godt...). Skriv også gjerne litt om tiltenkt bruk. Retten til å bruke et bilde gjelder for en gangs gjengivelse, bortsett fra nettbruk som gjelder for ett år. Ta kontakt ved ønske om ytterligere bruk av samme bilde.

Bildene på disse nettsidene utgjør bare en liten del av det samlede digitale bildearkivet, og motiver som er gjengitt her finnes ofte tilgjengelig med annet utsnitt, på høykant eller liggende. I tillegg fins noen titusen lysbilder som jeg så smått har begynt å digitalisere. Ta gjerne kontakt dersom du er ute etter andre bilder enn dem du finner her.

Naturvernorganisasjoner får bruke bilder gratis. Ta kontakt, så sender jeg bildene pr epost.

 
Spesifisering av leveringsbetingelser (gjelder med mindre annet er skriftlig avtalt):

Kommersiell bruk:

  1. Leverte filer kan bare brukes i henhold til avtale (brukens art og formål, opplag, tidsperiode, geografisk spredning, m.v). Bruksavtalen refereres i fakturaen.
  2. Bruksretten er ikke eksklusiv, dersom dette ikke er spesielt avtalt.
  3. Bruksrett erverves juridisk først når full betaling har skjedd i henhold til faktura.
  4. Bruksrett kan ikke videreselges.
  5. Betydelig endring eller manipulering av bilder er bare tillatt etter spesiell avtale.
  6. Bruk av bilder uten avtale rammes av åndsverklovens regler om erstatning, og slik bruk vil medføre fakturering til dobbel pris.
  7. Fotografens navn skal krediteres i tilknytning til bildet. Bruk uten kreditering medfører at prisen dobles (ny faktura).
  8. Bildefiler avtalt for engangsbruk skal slettes etter bruk.

Privat bruk:

  1. Bildefil som skal brukes til å lage papirkopier av til eget, privat bruk kan ikke videreselges, gis bort eller brukes på annen måte. Papirkopier kan kan heller ikke videreselges, men papirkopier du har fått laget selv kan gis bort. Forøvrig gjelder punkt 1-6 under kommersiell bruk.
  2. Bildefil som skal brukes til egen, privat nettside kan ikke videreselges, gis bort eller brukes på annen måte. Forøvrig gjelder punktene om kommersiell bruk ovenfor.

 

Hjem

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer